Dé Vastgoedbeschermer verlengt deelname aan de Provada voor komende drie jaar

Wegens succes heeft Dé Vastgoedbeschermer haar deelname sinds 2013 verlengd voor de komende drie jaar op de Provada! Het jaarlijkse evenement voor de vastgoedsector.

“We zijn verheugd om onze deelname aan de Provada te kunnen voortzetten”, aldus Jeroen van de Coolwijk, directeur van Dé Vastgoedbeschermer.” “Het evenement is een uitstekende gelegenheid om onze innovatieve oplossingen op het gebied van leegstandsbeheer te presenteren en te netwerken met andere professionals in de vastgoedsector.”

Het team zal te vinden zijn op onze vertrouwde plek in hal 10, stand 20 op 13,14 en 15 juni 2023 in de RAI Amsterdam. Kom langs en ontdek hoe Dé Vastgoedbeschermer al meer dan 20 jaar vastgoedeigenaren ontzorgt op het gebied van leegstandbeheer.