Vacature: Commercieel bewonersconsulent vastgoed

In de rol van commercieel woonconsulent richt je je op het werven van de meest geschikte bewoners en ondernemers voor de panden die wij tijdelijk beheren. Of het nu gaat om een woning, een klooster, een groot kantoor of een schoolgebouw; samen met je collega’s bemiddel jij de beste kandidaten voor de leegstaande gebouwen. Naast de werving en selectie voor het leegstandsbeheer ga je ook aan de slag om de juiste huurders te vinden voor onze businesscentra. Voor de functie is essentieel dat je beschikt over een gezonde dosis mensenkennis en een ondernemende mentaliteit. Iedere locatie brengt weer zo een eigen uitdaging en type gebruikers met zich mee. Naast je operationele taken denk je actief mee in het team en ga je geen uitdaging uit de weg.

Werken bij Dé Vastgoedbeschermer betekent werken in een dynamische omgeving met een team van jonge professionals waarbij persoonlijke groei, innovatie, klantgedrevenheid en humor voorop staan. De informele en transparante sfeer binnen ons team maakt dat we snel en makkelijk met elkaar kunnen schakelen. Ons kantoor is gelegen in Waardenburg.

Over ons
Onze passie is om elk type leegstaand vastgoed in Nederland te beschermen tegen risico’s als diefstal, verpaupering, vandalisme en kraak. Wij zijn actief in heel Nederland en behoren tot de top 5 erkende leegstandbeheerders. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer waarin persoonlijke groei, creativiteit, initiatief en klantgedrevenheid voorop staan. Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak en ziet daarom altijd wel een oplossing voor het pand. Wij onderscheiden ons al ruim 18 jaar door een proactieve houding, hoge kwaliteitsstandaarden en het feit dat wij altijd net een stapje meer doen.

Direct solliciteren

Wat je gaat doen?

 • Werven van potentiële bewoners/ondernemers/huurder d.m.v. koude acquisitie;
 • Telefonische en ‘live’ intakegesprekken voeren met kandidaten
 • Screenen van kandidaten en hun gegevens;
 • Aanbod plaatsen op verschillende kanalen en social media;
 • Bezichtigingen voorbereiden;
 • Contracten opstellen (wees gerust: het overgrote deel is een vast template ;)
 • Opzeggingen verwerken;
 • het CRM-systeem onderhouden.

Wat we jou bieden?

 • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving;
 • Een uitdagende functie in een klein team met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een aantrekkelijk salaris, inclusief een pensioenregeling;
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch;
 • Twee leuke bedrijfsuitjes per jaar.

Jouw profiel

 • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur);
 • MBO/HBO werk-/denkniveau. Werkervaring als intercedent bij een uitzendbureau, woningcorporatie of een commerciële binnendienst is een pré;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Accuratesse – in verband met het opstellen van contracten;
 • Mensenkennis;
 • Je beschikt over de juiste mate overtuigingskracht en je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent ervaren met het gebruik van diverse systemen zoals het MS Office pakket en op het internet kun jij prima je weg vinden op verschillende (sociale) kanalen;

Daarnaast ben je representatief en in staat om zowel zelfstandig aan de slag te gaan als te werken in teamverband. Je hebt de creativiteit om op doeltreffende wijze de beste kandidaten te bemiddelen en zo leegstand te voorkomen!

Een 9 tot 5 mentaliteit is een behoorlijk cliché, maar soms heeft een project meer aandacht nodig dan gemiddeld. Gelukkig delen al onze collega’s deze mindset.

Reageren?

Stuur dan je motivatiebrief en CV (inclusief recente pasfoto en salarisindicatie) naar: vacature@vastgoedbeschermer.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ewout Ploeger (088) 636 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer via het invulformulier


  De heerMevrouw