Ook jij kunt anti-kraak wonen

Wil je op kamers of ben je op zoek naar zelfstandige woonruimte tegen lage maandlasten? Wij bieden je een unieke kans op basis van anti-kraak. Anti-kraak is een uitdrukking voor wonen in leegstaande panden. De maandlasten voor een anti-kraakruimte liggen aanzienlijk lager dan bij een commerciële huurruimte en geven je een grote mate van flexibiliteit. Via ons kun je goedkoop wonen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. Hier vind je jouw toekomstige woonruimte.

Actuele anti-kraak woonruimte

Dé Vastgoedbeschermer heeft een dagelijks wisselend aanbod van goedkope woonruimte of werkruimte door heel Nederland. Vaak worden ze aangeboden op basis van anti-kraak en ze zijn vrijwel allemaal op zeer korte termijn beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen voor een anti-kraakruimte? Schrijf je dan bij ons in (gratis) of reageer direct op een pand. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die flexibel zijn ingesteld en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Wij werken met een snelle maar uitgebreide selectieprocedure. Daarbij zoeken we naar kandidaten die volgens ons het pand in kwestie het beste kunnen beschermen.

Woonruimte in Zevenaar
Sorry... Dit pand is zojuist in bescherming genomen!

Tijdelijke woonruimte in

Zevenaar

 • Gelderland
 • 190,26 per maand
 • Centrum

Bekijk woonruimte

Woonruimte in Alkmaar

Tijdelijke woonruimte in

Alkmaar

 • Noord-Holland
 • 264,25 per maand
 • Bedrijventerrein

Bekijk woonruimte

Woonruimte in Kaatsheuvel

Tijdelijke woonruimte in

Kaatsheuvel

 • Noord-Brabant
 • 264,25 per maand
 • Nabij centrum

Bekijk woonruimte

Woonruimte in Kaatsheuvel

Tijdelijke woonruimte in

Kaatsheuvel

 • Noord-Brabant
 • 264,25 per maand
 • Nabij centrum

Bekijk woonruimte

Zit de anti-kraak woonruimte die je zoekt er nog niet tussen? Schrijf je dan nu gratis bij ons in, dan kun je sneller reageren op ons aanbod.

Inschrijven voor woonruimte

Anti-kraak wonen via Dé Vastgoedbeschermer 

Wat houdt anti-kraak wonen precies in?

Anti-kraak is een uitdrukking voor tijdelijk wonen in leegstaande panden die (veelal) wachten op een andere bestemming. Door jouw aanwezigheid bescherm je het pand tegen leegstandsrisico's zoals kraak, vandalisme en verpaupering. Daar staat tegenover dat je goedkoop woont. Dat kan dikwijls in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. 

Anti-kraak via Dé Vastgoedbeschermer

 1. Geen inschrijfkosten
 2. Direct reageren op actueel aanbod
 3. Betaalbare woonruimte
 4. Flexibele contracten en opzegtermijnen
 5. Regelmatig bijzondere panden
 6. Woonruimte door heel Nederland
 7. Up-to-date door een nieuwsbrief
 8. Online wijzigingen doorgeven

De ervaringen van bewoners 

Ik woon nu al meer dan twee jaar op de Elias Beeckman kazerne. Het ligt aan de rand van de Ginkelse heide en dichtbij het centrum van Ede. Voor mijn werk en paarden hoef ik maar 10 minuten te rijden. Voor mij dus een perfecte locatie! Waarom veel uitgeven als je voor weinig geld in een groot monumentaal pand dichtbij het bos kunt wonen?
Wonen in monumentaal pand

Wonen in monumentaal pand

Nadine van Kalsbeek

Ik woon in een herstructureringswijk dichtbij mijn werk, o.b.v. een tijdelijke huurovereenkomst. Dat kan ik anderen zeker aanraden. Je komt voor een dergelijke woning namelijk ook in aanmerking als je niet jaren op een wachtlijst van een woningcorporatie staat. En het is zeer betaalbaar.

Andere pagina's over anti-kraak

Wil jij meer weten over het thema anti-kraak? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dé Vastgoedbeschermer is specialist in het tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Hieronder tref je onze andere pagina's aan over anti-kraak wonen en werken.

Anti-kraak wonen

Direct anti-kraak wonen? Hier vind je jouw toekomstige woonruimte. Via ons kun je goedkoop wonen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand.

Meer informatie

Antikraak wonen

Direct antikraak wonen? Hier vind je jouw toekomstige woonruimte. Via ons kun je goedkoop wonen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand.

Meer informatie

Anti-kraak uitgelegd

Ben jij je aan het oriënteren op een anti-kraak woonruimte of werkruimte? Dan ben je bij Dé Vastgoedbeschermer aan het goede adres. Deze vorm van huisvesting is erg geschikt voor mensen die op kamers willen, zelfstandig willen gaan wonen of startend ondernemer zijn. Dé Vastgoedbeschermer biedt betaalbare anti-kraakpanden aan door heel Nederland. Op deze pagina leggen wij graag uit wat anti-kraak inhoudt.  

Meer informatie

Anti-kraak werkruimte

Direct anti-kraak ondernemen? Hier vind je jouw toekomstige werkruimte, bedrijfsruimte en atelier- of expositieruimte. Via ons kun je goedkoop ondernemen in bijzondere panden zoals villa klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. 

Meer informatie

Antikraak werkruimte

Direct antikraak ondernemen? Hier vind je jouw toekomstige werkruimte, bedrijfsruimte en atelier- of expositieruimte. Via ons kun je goedkoop ondernemen in bijzondere panden zoals villa klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. 

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte

Met anti-kraak wonen heb je goedkope en flexibele tijdelijk woonruimte. Vind via Dé Vastgoedbeschermer jouw toekomstige woonruimte. Via ons kun je betaalbaar wonen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand.

Meer informatie