Leegstandbeheerder voor uw vastgoed

Bent u op zoek naar een betrouwbare leegstandbeheerder voor uw leegstaand vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé Vastgoedbeschermer weet op betrokken en proactieve wijze uw leegstandrisico’s te minimaliseren. Onze passie is om elk type leegstaand vastgoed in Nederland te beschermen tegen diefstal, verpaupering, vandalisme en kraak en de representatieve staat en daarmee ook uw rendement hoog te houden. Of het nu gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk. Dé Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie passend en flexibel leegstandbeheer.

Vakkundig leegstandbeheerder minimaliseert de leegstandsricico's

Zonder leegstandbeheerder

Op het moment dat een pand leegstaat begint het risico van verpaupering, vandalisme en kraak. En een pand dat eenmaal gekraakt is, is niet zomaar weer op orde. De eigenaar van het pand moet eerst aangifte moet doen voordat een pand überhaupt wordt ontruimd. Niet zelden volgt een civielrechtelijke procedure, waarbij een eigenaar eerst zijn spoedeisend belang moet aantonen. Een proces dat niet alleen veel geld, maar ook veel kostbare tijd en energie kost. Kortom een onwenselijke situatie. Of het onroerend goed nu kort of lang leeg staat met leegstandbeheer op maat bent u verzekert van de juiste bescherming tegen alle leegstandsrisico's.

Dé Vastgoedbeschermer verzekert u van goede bescherming 

  1. Directe bescherming van leegstaand vastgoed
  2. Rendement wordt hoog gehouden
  3. Pand in optimale staat voor verkoop of verhuur
  4. Op maat bescherming voor kortlopende of langlopende leegstand
  5. Aanvullende services
  6. Online op de hoogte van de status van het pand
  7. 24/7 Bereikbaarheidsdienst

Advies over leegstandbeheer met de VastgoedScan

Binnen 15 seconden ziet u wat wij als leegstandbeheerder voor u kunnen betekenen. Onze VastgoedScan is gemaakt voor bezitters en beheerders van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Bevalt ons advies? Dan kunt u direct contact opnemen om iets dieper op uw situatie in te gaan.

Dit is onze werkwijze

1. Categorie

Dit is onze werkwijze

2. Type

Dit is onze werkwijze

3. Beheerperiode

Dit is onze werkwijze

4. Organisatie

Referenties van opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer werkt onder andere voor beleggers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, (semi) overheden, banken, curatoren en winkelketens.

Over het algemeen gaat het om grote gebouwen met veel ruimte. Als bij veroudering besloten wordt voor een nieuwe bestemming, moet vaak een overgangsperiode worden overbrugd. Dan komt Dé Vastgoedbeschermer in beeld. We werken alweer meer dan zeven jaar samen.
Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Ferdy Poppelier

Hoofd Vastgoedontwikkeling en -beheer

We hebben grootse plannen met het Sint Antoniusziekenhuis locatie Oudenrijn. Maar in de tussentijd moet de leegstaande bebouwing wel in goede staat blijven. Dat kan ik met een gerust hart overlaten aan Dé Vastgoedbeschermer.
Van Beek & Partners

Van Beek & Partners

Henk van Beek

Directeur

Recente ontwikkelingen

Dit speelt er momenteel bij Dé Vastgoedbeschermer of in de vastgoedbranche. Blijf op de hoogte via onze nieuwssectie of praat mee via onze sociale kanalen.

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

27 maart 2020

Door Minister van Veldhoven van Milieu en Wonen is in het nieuws gebracht dat vanwege de coronacrisis er tijdelijk geen huisuitzettingen zullen zijn in de reguliere verhuursector. Dit nieuwsbericht levert vragen op. Daarom komt branchevereniging VLBN – waar ook Dé Vastgoedbeschermer lid van is – met een eigen verklaring hoe leegstandbeheerders omgaan met hun bewoners in crisistijd.

Meer informatie

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

16 maart 2020

Het kabinet heeft gisteravond ingrijpende maatregelen aangekondigd in verband met het indammen en bestrijden van het Coronavirus. Dat raakt ons allen en samen zullen wij deze lastige periode door moeten zien te komen. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ons allemaal om de risico’s in te dammen.

Meer informatie

'Kansen zien die niet voor de hand liggen en buiten de gebaande paden denken’

'Kansen zien die niet voor de hand liggen en buiten de gebaande paden denken’

13 september 2019

Al ruim 16 jaar zorgt Dé Vastgoedbeschermer voor de beste tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaande panden. Vastgoedjournaal stelt vijf vragen aan Jeroen van de Coolwijk.

Meer informatie

Verder praten over de mogelijkheden van leegstandbeheer? 

Iedere leegstand is uniek, daarom komen we graag met u in contact om verder te praten over uw specifieke situatie. Ons succesvolle team bestaat uit ervaren professionals die u graag helpen bij alle voorkomende vraagstukken rondom uw leegstand.

Waar kunnen we u mee helpen?