Fijn en ruimtelijk wonen in Moerdijk

Het dorp Moerdijk is één van de elf dorpen en stadjes in de gemeente Moerdijk (provincie Noord-Brabant). 1150 inwoners zorgen er samen voor een levendig dorp met een warm, saamhorig karakter. Vanaf 14 mei 2018 beheren wij in opdracht van de Gemeente Moerdijk een aantal zelfstandige woningen die onder andere op basis van anti-kraak en de leegstandwet worden verhuurd.

Als betrokken leegstandbeheerder in het dorp Moerdijk zetten we ons in voor de leefbaarheid in het dorp en de ontwikkeling van het dorpshart. Zodat alle inwoners hier met heel veel plezier en vertrouwen kunnen wonen.

Ben je zelf op zoek naar een woning in Moerdijk? Op deze pagina vind je meer informatie over de woningen, over Moerdijk zelf, de activiteiten in het dorp. En uiteraard kan je via deze pagina ook vrijblijvend reageren op een woning!

Ontdek veelzijdig Moerdijk!

Als watersport- en natuurliefhebber haal je je hart op zowel het dorp Moerdijk als de gemeente Moerdijk. Met het Hollandsch Diep aan de noordzijde, het Volkerak aan de westzijde en de Mark en Dintel aan de zuidzijde is de gemeente omgeven door water. Houd je van de natuur, varen of fotograferen? Dan zit je vanuit Moerdijk op korte afstand van het Nationaal Park De Biesbosch. Ontdek de omgeving per voet of op de fiets en geniet in alle rust van het uitgestrekte agrarische polderlandschap, de natuurgebieden en kreken.

Ben je juist op zoek naar iets anders? Cultuurhistorie vind je in de vestigsteden Willemstad en Klundert en de forten Sabine en de Hel. En voor een dagje winkelen of een avondje uit ben je vanuit Moerdijk met 15 autominuten in Breda en met ongeveer 18 minuten in Dordrecht. Ook met het openbaar vervoer ben je snel en makkelijk op weg.

Wonen in Moerdijk?

Start de zomer met een leuke eigen woning! Kijk je uit naar een leuke plek die je naar eigen idee in kunt richten? Of wat dacht je van lekker buiten zitten in je eigen tuin?

Alle beschikbare woningen in Moerdijk zien er netjes en representatief uit. Ze bieden je veel ruimte en hebben allemaal een mooie tuin om in te vertoeven. De woningen zijn zowel geschikt voor een stel of twee bekenden, maar ook voor alleenstaanden.

Wat kenmerkend is voor de woningen? Meerdere slaapkamers, veel ruimte, netjes en met een mooie tuin. En goed om te weten: deze woningen zijn voor een langere tijd beschikbaar! Per maand betaal je hier € 180,- per persoon exclusief gas, water en elektra.

Ben je geïnteresseerd in één van de woningen? Dan vernemen we dat graag. Vrijblijvend reageren kan je eenvoudig doen door op de gele button te klikken en het online formulier in te vullen.

Reageren op een woning

Woonruimte in Moerdijk
Sorry... Dit pand is zojuist in bescherming genomen!

Tijdelijke woonruimte in

Moerdijk

  • Noord-Brabant
  • 180 per maand
  • Woonwijk

Meer informatie

Evenementenagenda

Er staan geen evenementen gepland.

Voorzieningen

In Moerdijk en omgeving vind je diverse voorzieningen zoals:

  • Buurtcentrum De Ankerkuil
  • Medisch behandelcentrum met o.a. huisartsenpraktijk, prikpost, fysiotherapie
  • Buurtsuper Het Winkelmandje (6 dagen per week open)
  • Iedere vrijdag een kleine markt met kaas- en groenteboer
  • Horeca zoals Snackbar Moerdijk, Café de Put en Restaurant Kanters
  • Postkantoor en Post NL punt
  • Jumbo (Lage Zwaluwe)