Ondernemen aan de top met 'The Rise'

Werken op een toplocatie en deel uitmaken van een leuke hotspot voor creatieve ondernemers, dat kan bij the Rise in Tilburg!

The Rise is een project waarbij verschillende ondernemers uit de creatieve sector op één toffe en inspirerende locatie (samen)werken. De ideale mogelijkheid om onderdeel te zijn van een creatief netwerk vol kennis en ervaring!

DSC_0075.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0118.JPG
DSC_0113.JPG
DSC_0111.JPG
DSC_0079.JPG
DSC_0076.JPG
DSC_0128.JPG
DSC_0123.JPG
DSC_0094.JPG

Verbreed je netwerk

The Rise is niet alleen dé plek om je met je creatieve bureau, fotostudio, reclamebureau of IT-startup te vestigen, maar ook om van je mede-ondernemers te leren en elkaar te inspireren! Dit biedt niet alleen de kans om je kennis te verbreden, maar wellicht ook je netwerk! Je weet tenslotte nooit wat voor waardevolle contacten je kunt opdoen.

Join the Rise!

Ben jij als zakelijk ondernemer op zoek naar een prettige eigen plek? In deze moderne, lichte omgeving bieden wij je gemeubileerde units aan met tal van mogelijkheden én een fijn uitzicht. Beide etages hebben meerdere openbare overleg- of brainstormplekken, een gemeenschappelijke pantry en een aantal afsluitbare (presentatie)ruimtes. In alle ruimtes kan gebruik worden gemaakt van gratis WIFI.

The Rise is zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg-Zuid (aan de snelweg A58). Per auto én met het openbaar goed te bereiken. Eigen parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Interesse?

Reageer direct!