Accountmanager Pascal Slooten stelt zich voor
31 augustus 2017

Wellicht hebben we elkaar in de afgelopen periode al een keer gesproken, maar ik stel mij graag ook op deze wijze aan u voor. Als accountmanager bij Dé Vastgoedbeschermer heb ik de regio Noord Nederland onder mijn hoede.

In mijn periode voorafgaand aan Dé Vastgoedbeschermer heb ik bij verschillende organisaties waaronder Funda in Business, sales ervaring opgedaan. Bij Funda in Business had ik diverse vastgoedpartijen in mijn portefeuille die zich binnen het platform Funda wilden profileren. Wat mij voornamelijk is bijgebleven van mijn contacten uit die periode was de prettige manier van werken en de communicatie met deze specifieke doelgroep. Dat was voor mij ook één van de redenen om de overstap naar Dé Vastgoedbeschermer te maken.

Voor opdrachtgevers en relaties van Dé Vastgoedbeschermer in Noord Nederland ben ik het aanspreekpunt, zodat zij één vast contactpersoon hebben. Mijn doel is om een volwaardige gesprekspartner te zijn: de persoon waar u altijd bij terecht kunt voor uw vragen en die voor u klaar staat als er iets geregeld moet worden.

Bij Dé Vastgoedbeschermer werken wij als één team. Voor mij is dat de sfeer waarin ik mij prettig voel en dat zult u ook direct merken als u contact heeft met mij of één van mijn collega’s. Naast het feit dat we streven naar een prettig en laagdrempelig contact met onze opdrachtgever, zijn we een platte organisatie met korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden.

Ik kijk ook uit naar een fijne samenwerking! En mocht u meer willen weten over de oplossingen die wij bieden in het kader van leegstandbeheer, dan kunt u mij via de hieronder vermelde contactgegevens bereiken. Hopelijk tot snel!


U kunt Pascal bereiken via e-mailadres pascal@vastgoedbeschermer.nl of telefoonnummer 088 636 00 17 / 06 2904 4563.