Van hobby naar bedrijf

Antoinette en Sharon ondernemen sinds eind maart in hun eigen werkruimte in Nieuwegein. Met hun bedrijfje How Lovely maken zij unieke handgemaakte producten die inmiddels al door het hele land te koop zijn. Voor ons blogt Sharon over de zoektocht naar een werkruimte.

Het was twee dagen voor kerst toen een vriendin tegen mij zei: ik heb een idee, waarom gaan we niet met onze zelfgemaakte producten op de vakbeurs staan. Deze producten zijn namelijk te leuk om alleen in ons eigen winkeltje te verkopen. “Nou alleen als er nog een plek vrij is op de vakbeurs, doen we het”, zei Antoinette.

Er was nog een plekje: half januari 2017 stonden we op TrendZ in Gorinchem. En daar waren we de hit van de beurs! Ons huis werd al snel te klein, waardoor we dringend op zoek moesten naar een betaalbare oplossing. Zo kwamen we via Google bij Dé Vastgoedbeschermer terecht.

Op naar de eerste bezichtiging (die we in ons hoofd al aan het inrichten waren). Helaas waren twee andere meiden ons voor. Opnieuw werden we gebeld door Dé Vastgoedbeschermer voor een nieuwe locatie. Deze ruimte was helaas te klein voor ons.

We dachten inmiddels dat het niet meer zou gaan lukken tot we opnieuw een telefoontje kregen (en dit alles binnen 14 dagen na inschrijving). “We krijgen binnenkort een heel leuk pandje beschikbaar, zijn jullie nog op zoek?” Ja, wanneer kunnen we komen kijken zeiden we gelijk! Diezelfde dag nog hadden we om 15.00 uur de bezichtiging en om 16.00 uur was het contract getekend. We konden gaan verhuizen!

Vanaf de volgende dag waren we volledig in bedrijf op onze prachtige werklocatie aan de Lek in Vreeswijk, Nieuwegein. Bedankt team Dé Vastgoedbeschermer!

Sharon en Antoinette