logo vastgoedbeschermer
 
Let op: reageren is niet meer mogelijk. Dit pand is reeds beschermd.

Ben je op zoek naar een grote, lichte en ruime werkruimte waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten? Zoek niet verder! Onze fantastische werkruimte in Haren biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn royale afmetingen en hoge plafonds is deze ruimte perfect voor jouw professionele behoeften.

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Voor fotografen: Als fotograaf wil je een studio die voldoet aan al je eisen. Onze werkruimte biedt voldoende ruimte om te manoeuvreren en verschillende scènes op te zetten. Met zijn grote ramen en heldere verlichting kun je hier prachtige foto's maken. Voor professionals: Of je nu een startende ondernemer bent of een bestaand bedrijf hebt, deze werkruimte kan ook perfect dienen als kantoor. Er is ruimte voor een grote vergadertafel waar je klanten kunt ontvangen en samen kunt werken. Het is een geweldige plek om je zakelijke ideeën tot leven te brengen. ? De werkruimte is ruim genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Met de flexibiliteit om je eigen stempel op de ruimte te drukken, kun je deze aanpassen aan jouw specifieke wensen en vereisten. De huurprijs bedraagt slechts €275 per maand, inclusief gas, water en elektriciteit, exclusief btw. Dit is een ongelooflijke prijs voor zo'n geweldige werkruimte! Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige werkruimte in Haren te bezichtigen. We staan klaar om je te helpen jouw creatieve of zakelijke dromen waar te maken!

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 275,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Ondernemen
Status Beschermd
Oppervlakte 150+
Huisdieren toegestaan Nee
Gebruik ondernemen Regulier Kantoor, Creatief Kantoor, Schoon Atelier

Locatie van dit pand in Haren (Gro)

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Groningen
Ligging Centrum
5 (Deze halte brengt je met 10 minuten bij het station va Groningen) minuten lopen vanaf bushalte
2 minuten tot Haren dorp - 20 minuten fietsen tot centrum Groningen minuten lopen vanaf centrum
5 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
2 minuten met de auto vanaf snelweg

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant