logo vastgoedbeschermer
 

Ben jij op zoek naar een representatieve werkplek waar je ongestoord kan werken? Of ben je juist op zoek naar een plek waar je creatief bezig kan zijn? Hier kan het allebei! Op de eerste verdieping zijn er verschillende ruimtes beschikbaar, de één wat groter als de ander maar gemiddeld is een ruimte zo'n 45m². De ruimtes lenen zich ideaal voor kantoorgebruik, coaching ruimte of (foto)studio maar als atelierhouder kun je hier ook aan de gang.


Reageer op deze werkruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

De ruimtes worden verwarmd middels elektrische kachels welke je van ons in bruikleen krijgt. De maandelijkse kosten voor een ruimte bedragen €275,00 excl. btw en 15,00 voor het ledigen van de container, incl. het gebruik van GWE. In totaal kunnen hier zich zo'n 12 ondernemers vestigen. De aanwezigheid van meerdere ondernemers draagt dan ook ontzettend goed bij aan het netwerk van jouw bedrijf. Met z'n alle maak je gebruik van het voormalige bedrijfsrestaurant, pantry's en verschillende toiletgroepen. Ondanks dat het pand dus over een ruime bedrijfskeuken beschikt, is het niet toegestaan om de keuken voor caterings activiteiten o.i.d. te gebruiken. De volgende units zijn beschikbaar: 1-01: 2 ruimtes, bij elkaar 24m². 1-02: 1 ruimte van 30m². 1-03: 1 ruimte van 30m². 1-04:1 ruimte van 30m². Foto 1. 1-05: 2 ruimtes, bij elkaar 45m². Zoals foto 3. 1-06: 2 ruimtes, bij elkaar 40m². Zoals foto 3. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein en beschikt over genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein en is goed te bereiken via de snelweg en het centrum. Ben jij of is jouw klant afhankelijk van het openbaar vervoer? Dan is dat geen probleem, de bushalte ligt op loopafstand en deze brengt je snel naar het centraal station. Zie jij je hier zitten? Schrijf je dan direct in, dan nemen we snel contact met je op om mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 275,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Ondernemen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 12
Oppervlakte 0-20
Huisdieren toegestaan Nee
Gebruik ondernemen Regulier Kantoor, Creatief Kantoor, Schoon Atelier

Locatie van dit pand in Hengelo

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Overijssel
Ligging Bedrijventerrein
2 minuten lopen vanaf bushalte
30 minuten lopen vanaf centrum
10 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
4 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte en jezelf
Je reageert op: werkruimte beschikbaar in Hengelo.
Ja Nee

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant