Ga naar home vastgoedbeschermer
 

antikraak atelier

In deze voormalige brandweerkazerne in Wieringerwerf komt een unieke atelierruimte beschikbaar op basis van antikraak! Ben je op zoek naar een inspirerende plek waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Aarzel dan niet langer. Schrijf je snel in en reageer op deze bijzondere locatie!


Reageer op deze werkruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Deze creatieve werkplek van 77m2 bevindt zich op de eerste verdieping, samen met een keuken exclusief voor jou. Ook op de begane grond heb je nog ruimte om lekker aan de slag te gaan. Je deelt geen voorzieningen met andere beschermers, waardoor je ongestoord kunt werken aan jouw artistieke projecten.

Een extra voordeel van deze unieke atelierlocatie is de aanwezigheid van parkeerplekken voor de deur. Voor degenen die afhankelijk zijn van openbaar vervoer, bevindt zich een halte op slechts 2 minuten lopen van je nieuwe werkruimte.

De maandelijkse servicekosten voor dit atelier en creatieve werkplek bedragen €290,-, inclusief gas, water en elektriciteit. Kortom, een perfecte locatie die alles biedt wat je nodig hebt voor een inspirerende werkomgeving! Zie jij jezelf hier al werken? Wacht niet langer en schrijf je snel in. We kijken uit naar jouw reactie!

Het is belangrijk om te weten dat de kantoorruimtes worden aangeboden via het antikraakconcept. Wat betekent dat voor jou? In de eerste plaats een uitstekende ruimte voor jouw onderneming, met de benodigde flexibiliteit en betaalbaarheid. Antikraak biedt de mogelijkheid voor een representatieve bedrijfshuisvesting zonder dat je te maken krijgt met hoge kosten en langdurige contractuele verplichtingen. De bruikleenovereenkomsten worden voor onbepaalde tijd aangegaan, maar beide partijen hebben de vrijheid om met een opzegtermijn van 28 dagen de overeenkomst te beëindigen. Bevind je je nog in de opstartfase of ben je op zoek naar een ruimte voor het uitoefenen van je hobby? Ook in dat geval is het mogelijk om als start-up of kunstenaar op basis van antikraak een geschikt tijdelijk atelier- of expositieruimte te vinden.

Wieringerwerf

De rustige en inspirerende landelijke setting is ideaal voor creatieve ondernemers die op zoek zijn naar een plek om zich te concentreren. Bovendien is de betaalbaarheid van ondernemen hier gunstig, waardoor het aantrekkelijk is voor startende bedrijven.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 290,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Ondernemen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 1
Oppervlakte 75-150
Huisdieren toegestaan Nee
Gebruik ondernemen Atelier, Schoon Atelier

Locatie van dit pand in Wieringerwerf

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Noord-Holland
Ligging Woonwijk
2 minuten lopen vanaf bushalte
7 minuten lopen vanaf centrum
2 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
6 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte en jezelf
Je reageert op: werkruimte beschikbaar in Wieringerwerf.
Ja Nee

Meer weten?

Merel van de Water helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Merel van de Water

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant