Op zoek naar woonruimte op Texel? In Den Burg zijn er ruimtes beschikbaar. Lees hieronder voorwaarden waar je o.a. aan moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

In het grootste dorp van Texel, Den Burg, krijgen we een drietal voormalige basisscholen in beheer. Je krijgt hier een ruim afgesloten klaslokaal tot je beschikking, de voorzieningen als keuken, douches en toiletten deel je met een aantal medebewoners. De maandelijkse kosten bedragen €271,38 inclusief GWE. Den Burg heeft een prachtig historisch centrum, je vindt hier diverse winkels, restaurantjes en terrasjes. Éen van de voorwaarden is dat je een economische of maatschappelijke binding met het eiland hebt. Je werkt of gaat werken op het eiland, of bent al woonachtig op Texel. Heb je een sleutelberoep*? Zet dat dan zeker in de toelichting van jouw inschrijving. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je je in te schrijven, waarna wij contact met je opnemen. *Mensen met een sleutelberoep zijn werkzaam bij bedrijven die uitsluitend als doelstelling hebben diensten te leveren of werkzaamheden te verrichten die zijn gericht op het maatschappelijk belang of werkzaam zijn bij overheidsinstellingen. Met voorrang voor zorg, onderwijs en veiligheid.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 271,38
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 6
Oppervlakte 50-75
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Den Burg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Noord-Holland
Ligging Woonwijk
7 minuten lopen vanaf bushalte
5 minuten lopen vanaf centrum
7 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
- minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Den Burg.
Ja Nee

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Coordinator afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant