Per 6 juli komen er woonruimtes beschikbaar op Texel! Voor deze woonruimtes zijn we op zoek naar bewoners die aantoonbaar werken op het eiland en gaat de voorkeur uit naar personen met een sleutelberoep. Hieronder verstaan we mensen die werken in de in de zorg, het onderwijs of bij de politie op Texel.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

In het grootste dorp van Texel, Den Burg, krijgen we een drietal voormalige basisscholen in beheer, welke in totaal plek bieden voor wel 25 bewoners! Je krijgt hier een ruim afgesloten klaslokaal tot je beschikking, de voorzieningen als keuken, douches en toiletten deel je met een aantal medebewoners. De maandelijkse kosten bedragen €271,38 inclusief GWE, excl. €15,- vuilafvoerkosten. Den Burg heeft een prachtig historisch centrum, je vindt hier diverse winkels, restaurantjes en terrasjes. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je je in te schrijven, waarna wij contact met je opnemen. *Mensen met een sleutelberoep zijn werkzaam bij bedrijven die uitsluitend als doelstelling hebben diensten te leveren of werkzaamheden te verrichten die zijn gericht op het maatschappelijk belang of werkzaam zijn bij overheidsinstellingen. Met voorrang voor zorg, onderwijs en veiligheid.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 271,38
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Oppervlakte 50-75
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Den Burg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Noord-Holland
Ligging Woonwijk
7 minuten lopen vanaf bushalte
5 minuten lopen vanaf centrum
7 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
- minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Den Burg.
Ja Nee

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Coordinator afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant