logo vastgoedbeschermer
 
Let op: reageren is niet meer mogelijk. Dit pand is reeds beschermd.

Zijn jullie opzoek naar een pareltje? Stop dan hier en lees vooral verder want wij hebben er één voor jullie gevonden! Een prachtig, vrijstaand herenhuis en dat ook nog eens op een toplocatie!

Slider Image

Bijzonderheden

Staan jullie in de bloei van jullie leven, dan staat deze woning perfect. In het mooie Dordrecht, het Nederlandse Venetië, kan iedereen zich vermaken. In de historische binnenstad kun je je ogen uitkijken bij de lokale boetiekjes en hippe kledingzaken om vervolgens van een heerlijke lunch of diner te genieten in één van de vele restaurants die de stad biedt. Wil je wat meer groen om je heen, dan zijn er genoeg stadsparken in de buurt zoals Park Merwestein en Weizigtpark. Het mooiste van alles is dat je niet eens de auto hoeft te pakken om dit allemaal te kunnen doen. De echte natuurliefhebbers kunnen vanaf deze locatie binnen 15 minuten in het prachtige Biesbosch zijn. Voor deze woning zoeken wij een tweetal, de woning beschikt over twee badkamers én twee keukens waardoor goede vrienden/kennissen/familieleden hier ook prima kunnen wonen. Hebben wij jou interesse gewekt? Schrijf je dan snel in en reageer op deze woning.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 207,00
Inclusief G/W/E Nee
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschermd
Oppervlakte 150+
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Dordrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Zuid-Holland
Ligging Nabij Station
1 minuten lopen vanaf bushalte
7 minuten lopen vanaf centrum
1 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
4 minuten met de auto vanaf snelweg

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant