logo vastgoedbeschermer
 
Let op: reageren is niet meer mogelijk. Dit pand is reeds beschermd.

Daar in het smalste stukje Nederland komt begin december deze leuke, ruime vrijstaande woonboerderij. De woning is gelegen in Echt (Limburg)! Hiervoor zijn wij op zoek naar een koppel. Om hiervoor in aanmerking te komen dienen jullie je beiden even apart in te schrijven.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Rustig wonen in Echt kan zeker, de woning ligt in het groen maar de supermarkten, drogisterijen kleding- en woonwinkels zijn nog geen 10 minuten fietsen. Maar wil je de drukte op zoeken? Dan ben je al met 15 autominuten in Roermond of in Thorn, waar de grootste en meest sfeervolle Kerstmarkt van Limburg is! Aan deze woonboerderij ligt een grote tuin. De tuin dien je zelf te onderhouden, dus groene vingers is een pré! De maandelijkse kosten bedragen per persoon €195,40. Dit is excl. GWE en gemeentelijke belastingen, deze komen voor eigen rekening. *De woning wordt leeg opgeleverd. * Let op; ben je alleen op zoek? Houd dan ons aanbod via website in de gaten. Het is niet mogelijk om als alleen voor deze woning in aanmerking te komen.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 195,40
Inclusief G/W/E Nee
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschermd
Oppervlakte 75-150
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Echt

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Limburg
Ligging Buitengebied
15 minuten lopen vanaf bushalte
17 minuten lopen vanaf centrum
15 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
3 minuten met de auto vanaf snelweg

Meer weten?

Merel van de Water helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Merel van de Water

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant