logo vastgoedbeschermer
 

Zie jij jezelf en je partner vrij wonen middenin de natuur? Heb jij groene vingers en krijg je energie van de frisse buitenlucht? Dan is deze vrijstaande woning wellicht wat voor jullie! Deze woning komt vrij in de maand juni! Schrijf je snel in samen met je partner, vriend, vriendin of familielid, voor ons maakt het niet uit, als jullie band maar goed genoeg is om een woning te delen.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

De woonboerderij ligt in Hoge Hexel, in de gemeente Wierden, provincie Overijssel. In de omgeving zijn er genoeg wandel en fietsroutes, in de nabijgelegen Wierden kun je op een zomerse dag heerlijk ontspannen en sporten aan de recreatieplas Het Lageveld. Als je dan toch de zomer in je bol hebt, bezoek dan ook eens de Wierdense Zomerfeest Wiezo een dag vol met muziek, markt, kunst en straattheater. De nabijgelegen stadjes, Hellendoorn, Nijverdal, Vriezenveen en Almelo bieden ook genoeg mogelijkheden voor een gezellige dag uit. De maandelijkse servicekosten bedragen €207,- per persoon. Dit is exclusief de nutsvoorzieningen en eventuele gemeentelijke belastingen. *Voor deze woning zijn wij uitsluitend opzoek naar een koppel/ stel, schrijf jullie beide apart van elkaar in en reageer op deze woning!

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 207,00
Inclusief G/W/E Nee
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Oppervlakte 75-150
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Hoge Hexel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Overijssel
Ligging Buitengebied
40 minuten lopen vanaf bushalte
45 minuten lopen vanaf centrum
40 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
10 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Hoge Hexel.
Ja Nee

Meer weten?

Merel van de Water helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Merel van de Water

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant