logo vastgoedbeschermer
 

Op zoek naar een betaalbare woonruimte in de hoofdstad van Zeeland? Deze ruime vrijstaande woning met lekkere achtertuin is per direct beschikbaar! De woning is dichtbij het centrum, slechts een klein kwartiertje lopen! De woning is bestemd voor een tweetal bewoners. Ben je alleen op zoek én sta je er voor open om een woning te delen? Dan kun je hier ook op reageren! Je krijgt namelijk allebei je eigen afsluitbare ruimte, maar met elkaar deel je de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. * De woning is gestoffeerd en ongemeubileerd.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Hiervoor betaal je maandelijks een bedrag van €288,- per persoon. Dat is inclusief gas, water en licht en evt. gemeentelijke belastingen. Om voor een van de woningen in aanmerking te komen dien jij jezelf in te schrijven. Wil je iemand voordragen om mee samen te wonen? Vraag of hij/zij zich ook even inschrijft! Zo kunnen we in contact komen en je uitnodigen om mee te doen aan een selectieprocedure; via een telefonische intake vertellen je wat jij van ons kan verwachten en andersom. Daarnaast vragen we je een aantal documenten aan te leveren. Middelburg is de veelzijdige hoofdstad van de Provincie Zeeland. De vele evenementen, gezellige winkelstraten en het ruime aanbod van horecagelegenheden, maken het een levendige en gezellige stad.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 288,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 2
Oppervlakte 25-50
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Middelburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Zeeland
Ligging Woonwijk
5 minuten lopen vanaf bushalte
12 minuten lopen vanaf centrum
5 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
8 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Middelburg.
Ja Nee

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant