logo vastgoedbeschermer
 

Per februari krijgen wij een groot aantal woningen in verschillende wijken in Middelburg beschikbaar. Middelburg is de veelzijdige hoofdstad van de Provincie Zeeland. De vele evenementen, gezellige winkelstraten en het ruime aanbod van horecagelegenheden, maken het een levendige en gezellige stad. Per woning zijn wij op zoek naar een tweetal bewoners. Je kunt dus samen met je vriend/vriendin/partner reageren op een woning. Ben jij alleen op zoek naar een woning en sta je er voor open de woning met iemand te delen? Dan kan dat ook! Het is niet mogelijk om alleen de gehele woning in bruikleen te nemen.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Mocht je in een van de beschikbare huizen komen te wonen, dan betaal je maandelijks een bedrag van €288,- per persoon. Dat is inclusief gas, water en licht. Er zijn diverse type woningen beschikbaar waaronder; Eéngezinswoningen, 2 onder 1 kap woningen, appartementen en enkele studioappartementen. De bijgevoegde foto's geven een impressie van de verschillende woningen. Om voor een van de woningen in aanmerking te komen dien jij jezelf in te schrijven. Zoek je samen met iemand, dan dient diegene zich ook in te schrijven. Vervolgens zullen we je vragen om diverse gegevens aan te leveren via de link die je van ons zult ontvangen na je inschrijving. Is je interesse gewekt? Dan komen we graag met je in contact.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 288,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 2
Oppervlakte 50-75
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Middelburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Zeeland
Ligging Woonwijk
6 minuten lopen vanaf bushalte
20 minuten lopen vanaf centrum
20 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
5 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Middelburg.
Ja Nee

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant