logo vastgoedbeschermer
 

Deze vrijstaande woning in Moerdijk is beschikbaar vanaf 22 september! Ben je samen met je partner, beste vriendin of vriend opzoek naar een woning met vrijheid, ruimte en gezelligheid om jullie heen? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres! Schrijf je beide even bij ons in en reageer snel op deze unieke woning! *Voor deze locatie zijn we uitsluitend opzoek naar een koppel/ tweetal.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image

Bijzonderheden

Een ruime, vrijstaande en ook nog eens unieke woning in Moerdijk. Bij de voortuin is ook nog een parkeergelegenheid aanwezig. Zo stap je de woning binnen en vind je daar een lichte woonkamer en de open keuken. Waar de deur naar de grote achtertuin te vinden is. Een voor en achtertuin dus! Het onderhoud hiervan is voor jullie, hebben jullie groene vingers? Dan is dat zeker een pluspunt. Op de eerste verdieping zijn meerdere slaapkamers te vinden. Ook is hier de badkamer met een douche en ligbad! In Moerdijk zijn een aantal lokale winkeltjes te vinden. Mocht je toch liever naar een grotere stad gaan, dan zijn Zevenbergen en Dordrecht enkele autominuten verderop! Voor de woning vragen we maandelijks €207,- aan servicekosten per persoon, dit is exclusief de nutsvoorzieningen en de eventuele gemeentelijke belastingen.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 207,00
Inclusief G/W/E Nee
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Beschikbaar 2
Oppervlakte 150+
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Moerdijk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Noord-Brabant
Ligging Woonwijk
1 minuten lopen vanaf bushalte
2 minuten lopen vanaf centrum
1 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
13 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Moerdijk.
Ja Nee

Meer weten?

Merel van de Water helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Merel van de Water

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant