Kom jij wonen in een schoolgebouw? Scholen zijn er niet alleen om in te leren, maar ook om in te wonen. En hoe! Wij krijgen een aantal schoolgebouwen beschikbaar waarin gewoond mag worden. Ben jij op zoek naar een woonruimte en wil je groots wonen? Je krijgt een groot afsluitbaar lokaal tot je beschikking en zal de voorzieningen als de keuken, douche en toiletten delen met drie of vier andere bewoners! Ben je afhankelijk van openbaar vervoer? Dan ligt de bushalte op een steenworp afstand. Of je nu actief wilt zijn of juist ontspanning zoekt, op Tholen is genoeg te doen. Tholen beschikt over een prachtige natuur waar je heerlijk kan fietsen of wandelen. Maar zit je liever op een gezellig terras? Dan ben je met 5 minuutjes fietsen in het centrum van Tholen.


Reageer op deze woonruimte
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Ook buiten Tholen is er in Zeeland van alles te beleven. Denk hierbij aan de mossel en oestervisserij in Yerseke. De Zeeuwse steden Zierikzee en Goes zijn goed te bereiken en het bourgondische Bergen op Zoom is slechts 10 kilometer vanaf Tholen verwijderd.

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 271,38
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschikbaar
Oppervlakte 50-75
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Tholen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Zeeland
Ligging Woonwijk
2 minuten lopen vanaf bushalte
10 minuten lopen vanaf centrum
2 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
3 minuten met de auto vanaf snelweg

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf
Je reageert op: woonruimte beschikbaar in Tholen.
Ja Nee

Meer weten?

Tim Fokker helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Tim Fokker

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant