logo vastgoedbeschermer
 
Let op: reageren is niet meer mogelijk. Dit pand is reeds beschermd.

In deze voormalige zorgwoning in Wassenaar komt een woonruimte vrij vanaf 26 september! Ben je als individu opzoek naar een woonruimte? Dan is dit de perfecte locatie voor jou! Schrijf je bij ons in en reageer snel op deze woonruimte!

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Bijzonderheden

Is tussen het groen wonen echt iets voor jou? Je woonruimte is namelijk te vinden in een bosrijke omgeving! Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bushalte is 6 minuten lopen voor je! Niet afhankelijk van het openbaar vervoer maar kom je juist met de auto? De snelweg is 2 minuten rijden voor je en je kunt voor de deur parkeren! Je woonruimte is te vinden op de tweede verdieping. Je hebt zelfs een eigen badkamer! Er is hier wel een gezamenlijke keuken, deze is te vinden op de begaande grond. Er is hier ook een tuin met een leuke vijver aanwezig. Het tuinonderhoud is voor jouw en je medebeschermers, het hebben van groene vingers is daarom een pluspunt. De servicekosten bedragen €288,- per maand. Dit is inclusief de kosten voor G/W/E. Er wordt wel €15,- per maand aan vuilafvoerkosten. Heb je interesse? Dan zien we graag je inschrijving en reactie tegemoetkomen!

Kenmerken van het pand

Prijs p/mnd € 288,00
Inclusief G/W/E Ja
Contractvorm Bruikleen Wonen
Status Beschermd
Oppervlakte 25-50
Huisdieren toegestaan Nee

Locatie van dit pand in Wassenaar

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Provincie Zuid-Holland
Ligging Buitengebied
6 minuten lopen vanaf bushalte
60 minuten lopen vanaf centrum
6 minuten lopen vanaf openbaar vervoer
2 minuten met de auto vanaf snelweg

Meer weten?

Kaya Jong helpt je graag verder!

Ik word beschermd!

Kaya Jong

Consultant afdeling bemiddeling

Ga naar de bovenkant