Werkruimte in Alkmaar

Deel 'm hier!

Op korte termijn zou jij gebruik kunnen gaan maken van een super locatie (aan het water!) op korte loopafstand van het centrum van Alkmaar! Ben je op zoek naar een leuk eigen kantoor / atelier en nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten dan vertellen we je meer!

alkmaar aanzicht.JPG
alkmaar entree.JPG
uitzicht alk.jpg
DSC00675.JPG
DSC00677.JPG
DSC00670.JPG

Bijzonderheden

Wij bieden (startende) ondernemers / kunstenaars de mogelijkheid gebruik te maken van een mooie locatie met veel mogelijkheden. De beschikbare unit heeft een afmeting van 70 m² en de hoogte is 2.55 meter. Deze nette en ruim opgezette werkplek is gelegen op de 1ste verdieping van het pand. De lift mag gebruikt worden.

Prettig te weten, is dat je zo het gezellige centrum van Alkmaar in loopt en je wel over eigen parkeerplaatsen beschikt! Voor meer informatie, neem even contact op!

Locatie van dit pand in Alkmaar

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Alkmaar


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!