Werkruimte in Alkmaar

Deel 'm hier!

Per direct te betrekken! Leuke werkruimte in het Kwakelhuis nabij het centrum van Alkmaar! Er zijn nog mogelijkheden voor 2 ondernemers! Kijkje nemen? Laat het ons even weten!

20160108_103221.jpg
20160108_104845.jpg
DSC09133.JPG

Bijzonderheden

Je hebt een gezamenlijke opgang en krijgt je eigen afsluitbare unit tot je beschikking. Deze is rond de 50 m² en 2.7 meter hoog. Geschikt voor kantoor, creatief kantoor en schoon atelier! Ook zal een stukje opslag mogelijk zijn. Reageer snel!

Locatie van dit pand in Alkmaar

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Alkmaar


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!