Werkruimte in Amsterdam

Deel 'm hier!

Aankomende week krijgen we gave werkruimtes beschikbaar op deze uitstekende locatie (voormalige HVA) in Amsterdam. Voordelig ondernemen nabij het Amstel Business Park! Interesse en kan je begin volgende week al bezichtigen (en mogelijk de werkruimte betrekken)? Maak dan direct je interesse kenbaar. We hebben maar een beperkt aantal plekken!

amsterdam-werkruimte.JPG

Bijzonderheden

In deze locatie krijg je circa 100 m² tot je beschikking. Kijk ter plekke en bepaal welke units interessant voor je kunnen zijn!

Het gaat hier om een net pand met veel lichtinval, lamellen en een eigen parkeergarage. Leuk te weten is dat er al meerdere kunstenaars en (startende) ondernemers in deze locatie via ons aan het werk zijn en met veel plezier gebruik maken van deze locatie! Wie weet ben jij de volgende beschermer!

Locatie van dit pand in Amsterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Amsterdam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!