Werkruimte in Amsterdam

Deel 'm hier!

​In Amsterdam krijgen wij per direct verschillende werkruimtes beschikbaar aan het Osdorpplein! Interesse? Laat het ons snel weten en kom een kijkje nemen!

ossorp.PNG

Bijzonderheden

In deze locatie krijgen we plek voor 3 creatievelingen/kunstenaars of ondernemers. Er zijn volop mogelijkheden om je te vestigen met je kantoor of atelier. Er zijn huisnummers bij met een mooie etalage en zeer geschikt voor het houden van exposities. Bel ons voor meer info!

Locatie van dit pand in Amsterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Amsterdam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!