Werkruimte Amsterdam

Deel 'm hier!

In Amsterdam Zuid-Oost, op een toplocatie bij de Arena en Ikea, hebben wij 3 leuke en gave werkruimtes beschikbaar! Geschikt voor (creatief) kantoorgebruik en schoon atelier.

adam 3.PNG
adam 2.PNG
adam 1.PNG

Bijzonderheden

De afmetingen van de units die beschikbaar komen, zitten tussen de 50 en 150 m². De units zijn netjes afgewerkt, zeer licht en voorzien van vloerbedekking of linoleum. De ruimtes bieden voldoende mogelijkheden voor de startende of ervaren ondernemer!

Ben je al net zo enthousiast als wij en wil je graag een kijkje komen nemen? We horen graag van je!

Locatie van dit pand in Amsterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte Amsterdam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!