Werkruimte in Amsterdam

Deel 'm hier!

Werkruimte beschikbaar in Amsterdam aan de Duivendrechtsekade! Goedkope maandlasten, mooie grote ruimten. Geschikt voor atelier, kantoor, creatief kantoor. Antikraak basis.

amsterdam - aanzicht.PNG
amsterdam - unit (1e -2).jpg
amsterdam - unit (1e).jpg
amsterdam - unit (bg).jpg

Bijzonderheden

In dit pand kunnen we nu nog 2(creatieve) ondernemers, creatievelingen of hobbyisten huisvesten op de 1ste verdieping van het pand die op zoek zijn naar een ruimte voor een atelier, studio of creatief kantoor.

De werkruimtes liggen rond de 55 m², het zijn lichte en vooral hoge ruimtes. De kosten per maand bedragen € 275,- (dit is inclusief G/W/E en exclusief BTW).

Op 10 minuten loopafstand ben je op metrostation Spaklerweg, vanuit hier sta je met 6 minuten op Amsterdam-Amstel. Met 2 autominuten ben je op de ringweg-zuid / A10. Verder is er op korte loopafstand een leuke horeca zaak aan een zijtak van de Amstel te bereiken en het Bastion hotel Amstel ligt op 1 autominuut rijden. Er zijn eigen parkeerplaatsen. Bel ons snel en informeer naar de mogelijkheden.

Locatie van dit pand in Amsterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.