Werkruimte in Amsterdam

Deel 'm hier!

Op zeer korte termijn krijgen wij in Amsterdam/Watergraafsmeer een aantal leuke werkruimtes beschikbaar. Deze locatie biedt vele mogelijkheden en is centraal gelegen nabij metrostation Spaklerweg en de A10/A2.

amsterdam - aanzicht.PNG
amsterdam - unit (1e -2).jpg
amsterdam - unit (1e).jpg
amsterdam - unit (bg).jpg

Bijzonderheden

In dit pand kunnen we 6 (creatieve) ondernemers, creatievelingen of hobbyisten huisvesten die op zoek zijn naar een ruimte voor een atelier, studio of creatief kantoor.

De werkruimtes variëren van 80-140 m², het zijn lichte en vooral hoge ruimtes. De kosten per maand bedragen € 275,- (dit is inclusief G/W/E en exclusief BTW).

Op 10 minuten loopafstand ben je op metrostation Spaklerweg, vanuit hier sta je met 6 minuten op Amsterdam-Amstel. Met 2 autominuten ben je op de ringweg-zuid / A10. Verder is er op korte loopafstand een leuke horeca zaak aan een zijtak van de Amstel te bereiken en het Bastion hotel Amstel ligt op 1 autominuut rijden. Bel ons snel en informeer naar de mogelijkheden.

Locatie van dit pand in Amsterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Amsterdam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!