Werkruimte in Breda

Deel 'm hier!

Wij hebben nog 1 leuke werkruimte beschikbaar op een goede plek in Breda! Op zoek naar een prettig eigen kantoor? Neem dan even contact met ons op! Eventueel is schoon atelier gebruik ook mogelijk.

WhatsApp Image 2019-07-12 at 14.54.09 (1).jpg
breda 2.jpg
WhatsApp Image 2019-07-12 at 14.54.10 (1).jpeg
breda 4.jpg
WhatsApp Image 2019-07-12 at 14.54.14 (1).jpeg

Bijzonderheden

Je krijgt zo rond de 35 m² tot je beschikking, 2 kantoren. Daarbij zou je ook gebruik kunnen maken van meubilair als bureau's en wat kasten. Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Goed te weten: de bijbehorende loods kan niet gebruikt worden, hier maakt de eigenaar nog gebruik van.

Locatie van dit pand in Breda

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Breda


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!