Werkruimte in Capelle aan den IJssel

Deel 'm hier!

Op een goede plek in Capelle aan den IJssel krijgen wij per direct in 2 naast elkaar gelegen locaties mogelijkheden voor kunstenaars, andere creatievelingen en kantoorondernemers! Let op! Nu nog 2 leuke plekken, reageer snel!

DSC08782.JPG
capelle.PNG
capelle 1.PNG
DSC04630.JPG
DSC08844.JPG
DSC08964.JPG
DSC08965.JPG
DSC04531.JPG

Bijzonderheden

In deze 2 locaties is er nu nog ruimte voor 1 ondernemer, kunstenaar. Je krijgt op de begane grond je eigen afsluitbare units! Leuke plek. Eigen parkeerplaatsen en leuk gelegen aan het water! Je betaalt 255 euro inclusief gas/water/elektra per maand. Draag je BTW af? Dan komt dat er nog bij.

Mogelijkheden:

Rietbaan 8 -> 1 grote unit van 8x7 / 56m²

Rietbaan 10 -> je krijgt 2 units tot je beschikking van ongeveer 5x5 + 7x5 m


Locatie van dit pand in Capelle aan den IJssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Capelle aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!