Werkruimte in Capelle aan den IJssel

Deel 'm hier!

Op zoek naar een kantoor voor jouw (startende) onderneming? Wij krijgen eind oktober op het luxueuze Capelle Office Park een werkruimte beschikbaar. Goed in te richten als representatief kantoor. Interesse gewekt? Neem even contact op!

279_720x480.jpg
IMG_5568.JPG
IMG_5697.JPG
IMG_5700.JPG
IMG_5701.JPG
IMG_5696.JPG
IMG_5703.JPG

Bijzonderheden

Wij hebben nog één plekje vrij in dit luxueuze kantoorpand! Je krijgt een eigen afsluitbare ruimte tot je beschikking. Dit kantoorpand heeft de ideale bereikbaarheid met openbaar vervoer op loopafstand.

Ben of ken jij de perfecte ondernemer die wij zoeken? Reageer direct!

Locatie van dit pand in Capelle aan den IJssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Capelle aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!