Werkruimte in Capelle aan den IJssel

Deel 'm hier!

De eerste ondernemers hebben vorige week hun intrek genomen in deze leuke locatie in Capelle aan den IJssel. Zeer geschikt voor kantoor, divers creatief gebruik en schoon atelier! Gelegen op een goede centrale plek vlakbij verschillende uitvalswegen als de A20/A16 en openbaar vervoer. Kenmerken voor deze locatie: ruim, netjes, gaaf en veel lichtinval!

DSC00568.JPG
DSC00735.JPG
DSC00738.JPG
DSC00741.JPG
DSC00830.JPG

Bijzonderheden

In deze nette locatie met veel mogelijkheden, bieden wij nu nog plek aan 1 ondernemer, creatieveling / kunstenaar. Maandlasten incl. g/w/e € 275,-.

Heb je interesse en zoek je een leuke eigen plek? Laat het ons weten en reageer!

Locatie van dit pand in Capelle aan den IJssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Capelle aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!