Werkruimte in Den Haag

Deel 'm hier!

Binnenkort beschikbaar in Den Haag, authentieke kantoorvilla op een mooie plek in Den Haag, op loopafstand van Scheveningen. Lijkt het je leuk gebruik te maken van een 'niet zo'n standaard locatie' ? Reageer dan snel en informeer naar wat mogelijk is!

DSC02567.JPG
DSC02528.JPG
DSC04616.JPG
DSC04613.JPG
DSC04614.JPG
DSC04615.JPG
DSC02603.JPG

Bijzonderheden

In deze unieke locatie bieden wij (creatief) kantoor- / atelierruimte aan. Het gaat hier om een zelfstandige locatie met een eigen opgang. De kantoorvilla is enigszins gedateerd en beschikt over authentieke details en dat geeft een bepaalde charme! Er ligt geen vloerbedekking, als je dit wenst dan kan je er zo een leuk tapijtje in leggen. Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig. Leuk is dat je zo Scheveningen in loopt en je je op het strand bevindt!

Locatie van dit pand in Den Haag

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Den Haag


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!