Werkruimte in Deventer

Deel 'm hier!

Volop mogelijkheden in deze representatieve locatie! Op zoek naar een (creatief) kantoor ofwel behoefte aan een atelier? Dan is deze locatie perfect voor jou! Wij bieden een leuke en goedkope werkruimte aan in Deventer op een goede plek.

deventer-voorzijde.JPG
deventer-buitenkant.JPG
682.JPG
unit 0-01.JPG
680.JPG
Centrale gang werkruimte Deventer.JPG
Pantry werkruimte Deventer.JPG
685.JPG

Bijzonderheden

Wil jij als startende ondernemer of kunstenaar gebruik maken van een leuke locatie? Reageer dan op dit moderne pand met veel lichtinval en een vrolijke uitstraling. Centrale ligging en eigen parkeerplaatsen.

Je krijgt een eigen afsluitbare werkruimte, deze is gelegen op de begane grond en voorzien van een nette vloer. De hoogte bedraagt 2,80 meter. Je deelt het pand met nog 1 andere ondernemer.

Locatie van dit pand in Deventer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Deventer


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!