Werkruimte in Deventer

Deel 'm hier!

Op zoek naar een gave werkruimte in het centrum van Deventer?? Deze unieke, nette locatie met veel lichtinval kan dan echt wat voor jou zijn!! Meer dan genoeg mogelijkheden om je te vestigen met je (creatief) kantoor.

IMG_4987.JPG
IMG_4994.JPG
IMG_5113.JPG
IMG_5118.JPG
IMG_5119.JPG
IMG_5121.JPG
IMG_5219.JPG
IMG_5226.JPG
IMG_5235.JPG

Bijzonderheden

Er zijn mogelijkheden in dit pand op de begane grond en op de 1ste verdieping. Lift is aanwezig en je krijgt je eigen parkeerplaats. Wel zo handig omdat deze locatie in het centrum ligt.

Je krijgt je eigen units en deze zien er echt netjes uit, voorzien van nette vloerbedekking en luxaflex. Je kunt zo je intrek nemen! Interesse? Maak een afspraak en kom even kijken.

Locatie van dit pand in Deventer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Deventer


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!