Werkruimte in Dordrecht

Deel 'm hier!

Wat voor werkruimte zoek jij als ondernemer in (omgeving) Dordrecht? Je eigen atelier? Een creatief of regulier kantoor? Een werkruimte voor je fotostudio of misschien iets anders? Op zeer korte termijn krijgen wij diverse werkruimtes beschikbaar in een voormalig ziekenhuis in Dordrecht. Op een centrale plek onderneem je hier voor maar € 250,- per maand (all-in).

DSC06235.JPG
DSC06241.JPG
DSC06243.JPG
DSC06233.JPG

Bijzonderheden

In dit pand krijgen we plek voor maar liefst 7 ondernemers. De prijzen zijn bij ons inclusief gas, water en elektra, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Er zijn veel mogelijkheden in het pand. De werkruimtes zijn geschikt van regulier kantoor tot aan atelier. Leg gerust even je idee voor of vraag naar de diverse mogelijkheden!

Ben jij op korte termijn op zoek naar werkruimte in regio Zuid-Holland en wil je niet meteen vastzitten aan een lang huurcontract? Dit is je kans! Schrijf je dan hieronder gratis en vrijblijvend in door het online formulier in te vullen.

Locatie van dit pand in Dordrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Dordrecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling