Werkruimte in Eindhoven

Deel 'm hier!

In Eindhoven hebben we een zeer modern afgewerkt kantoorpand onder onze hoede, die plek biedt aan 2 (creatieve) ondernemers. De locatie is professioneel en zeer netjes afgewerkt, beschikt over leuke details en bijzonderheden! Kans maken om je hier te settelen met je onderneming? Laat het ons snel weten!

eindhoven 5.PNG
eindhoven 3.PNG
Foto 31-08-17 15 06 12.jpg
eindhoven 1.PNG
eindhoven 2.PNG
Foto 31-08-17 16 22 21.jpg
Foto 31-08-17 15 04 53.jpg
Foto 31-08-17 15 09 42.jpg
Foto 31-08-17 15 08 37.jpg
eindhoven 4.PNG

Bijzonderheden

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met je eigen werkruimte in dit kantoorpand. Het pand is gelegen aan dé kantorenstraat van bedrijventerrein 'De Hurk'. In de nabijheid zijn meerdere bedrijven gevestigd, o.a. Uticon, Dela Vastgoed, Marantz Europe, Stichting Welzijn & Paradigit Computers.

Je krijgt 2 eigen units (ongemeubileerd) tot je beschikking, gelegen op de eerste verdieping. Vanuit je kantoor beschik je over een prachtig uitzicht. Ontvang je klanten en relaties in je eigen werkruimte of netwerk met de andere bedrijfjes die gevestigd zijn in dit kantoorpand.

De locatie is zeer centraal gelegen en nabij het centrum met verschillende toegangswegen. Daarbij is er een bushalte op korte loopafstand van het pand.

Kortom: schitterende locatie met verschillende mogelijkheden. Laat het ons snel weten als je interesse hebt en een kijkje wil nemen!


Locatie van dit pand in Eindhoven

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Eindhoven


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!