Werkruimte in Goes

Deel 'm hier!

​Wij zijn er trots op per september een schitterend Rijksmonument in Goes te gaan beheren! In deze prachtige locatie in het centrum komen 10 plekken vrij voor​ ondernemers en kunstenaars. Meld je alvast aan!

DSC04083.JPG
DSC04087.JPG
DSC04089.JPG
DSC04104.JPG
DSC04111.JPG
DSC04114.JPG
DSC04121.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare mogelijkheden ( circa 60 m² / 3 meter hoog) zijn gelegen op de begane grond en 1ste verdieping van het pand. Deze unieke ruimtes zijn geschikt om je te vestigen met je kantoor ofwel atelier. Het gebruik van zware gereedschappen is niet toegestaan (cirkelzaag etc.).

Locatie van dit pand in Goes

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Goes


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!