Werkruimte in Goes

Deel 'm hier!

Wij zijn er trots op per 18 september een schitterend Rijksmonument in Goes te gaan beheren! In deze prachtige locatie in het centrum komen ongeveer 10 plekken vrij voor ondernemers en kunstenaars. Interesse? Neem even contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

DSC04083.JPG
DSC04087.JPG
DSC04089.JPG
DSC04104.JPG
DSC04111.JPG
DSC04114.JPG
DSC04121.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare mogelijkheden ( circa 60 m² / 3 meter hoog) zijn gelegen op de begane grond, de 1ste en 2e verdieping van het pand. Deze unieke ruimtes zijn perfect om je te vestigen met je kantoor ofwel atelier! Het gebruik van zware gereedschappen is niet toegestaan (cirkelzaag etc.).

Is deze werkruimte echt iets voor jou? Meld je bij ons aan, dan lopen we even een en ander door en kan je maandag de 18e een kijkje komen nemen om 13.00 uur. Ben je positief en enthousiast? Dan kan je meteen je intrek nemen en krijg je de sleutels van ons!

Locatie van dit pand in Goes

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Goes


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!