Werkruimte in Haarlem

Deel 'm hier!

Op zoek naar een fijne kantoorruimte nabij het centrum van Haarlem? In dit moderne kantoorpand hebben we nog 1 kantoor beschikbaar voor een lage all-in prijs per maand. Dus geen onverwachte kosten, je weet meteen waar je iedere maand aan toe bent. Echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

IMG_0960.JPG
pantry.JPG
entree.JPG
entree1.JPG
hal.JPG
unit 3-02.JPG
unit 302.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare werkruimte in dit kantoorpand is gelegen op de 3e verdieping en hebben een oppervlakte tussen de 30m² en 50m² groot. Je krijgt een tweetal ruimtes tot je beschikking De pantry en toiletten deel je met nog één andere ondernemer. In dit pand is het mogelijk om overdag gebruik te maken van de werkruimte. Dagelijkse openingstijden van het pand zijn 08.00 uur tot 20.00 uur en van zaterdagochtend 09.00 uur tot 13.00 uur. Parkeren doe je heel eenvoudig bij het gebouw zelf.

Per maand onderneem je hier voor € 275 all-in, op basis van anti-kraak (bruikleen). Dat is inclusief gas, water en elektra, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Interesse en wil je graag bezichtigen?
Maak je interesse kenbaar door het onderstaande formulier in te vullen.

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Haarlem

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Haarlem


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.