Werkruimte in Hazerswoude-Rijndijk

Deel 'm hier!

Creatievelingen en (startende) ondernemers opgelet: Wij krijgen op korte termijn een riante (kantoor)ruimte van maar liefst 95 m² beschikbaar in het voormalige gemeentehuis van Hazerswoude-Rijndijk. De ruimte is geschikt voor zowel regulier als creatief kantoor, maar ook schoon atelier is bespreekbaar.

unit006.1-hazerswoude.JPG
unit006.1-hazerswoude(2).JPG
unit006.2-hazerswoude.JPG
hazerswoude-rijndijk - aanzicht (4).JPG
hazerswoude-rijndijk - omgeving (2).JPG
hazerswoude-rijndijk - omgeving (1).JPG

Bijzonderheden

Deze werkruimte is verdeeld in twee separate ruimtes. De eerste ruimte is een zeer uitgestrekte ruimte van maar liefst 75 m², 15 x 5 m. De tweede ruimte, welk ook vanuit de eerste ruimte toegankelijk is, heeft een oppervlakte van 20 m², 4 x 5 m. Deze exclusieve ruimte is voorzien van grote raampartijen en is gelegen op de begane grond. De ruimte is geschikt voor zowel regulier als creatief kantoor, maar ook een nette kunstenaar is welkom

Het voormalige gemeentehuis van Hazerswoude-Rijndijk is goed bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Het parkeren bij dit pand kan op eigen terrein en is gratis. Tot slot, het pand is gelegen aan een mooie vijver waar je tussen de middag een rondje om heen kunt lopen om even van de frisse lucht te genieten.

Locatie van dit pand in Hazerswoude-Rijndijk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.