Kantoorruimte in Zoetermeer

Deel 'm hier!

Ben jij toe aan een eigen professionele kantoorruimte in Zoetermeer? Wil jij dit jaar nog je intrek nemen in je eigen kantoorruimte? Grijp dan nu je kans! Wij bieden een nette werkruimte aan in Zoetermeer. Het pand is gelegen aan de rand van de levendige groene stadswijk Palenstein.

zoetermeer-ruimte (2).jpg
zoetermeer (2).jpg
zoetermeer-ruimte (1).JPG
zoetermeer-ruimte (2).JPG
zoetermeer-trapopgang.JPG
zoetermeer (1).jpg
zoetermeer (4).jpg
zoetermeer (3).jpg

Bijzonderheden

De locatie van dit pand is ideaal te noemen. Midden tussen stad en groen, direct tegenover het nieuwe Park Palenstein. Op loopafstand van de gezellige winkelstraat in het Oude Dorp én van het Stadshart met de vele culturele voorzieningen en restaurants. Palenstein is een wijk waarin door de gemeente Zoetermeer en de woningcorporaties stevig wordt geïnvesteerd. Onder andere in een goede infrastructuur, vernieuwing van woningaanbod en stimuleren van voorzieningen.

Ben jij op zoek naar een:
- Representatieve locatie;
- Locatie waar je klanten kunt uitnodigen;
- Grootte ruimte van ca. 100 m²;
- Betaalbare werkruimte;
- Flexibele overeenkomst.

Dan ben jij de (startende) ondernemer die wij zoeken! Wij krijgen maar 1 plek beschikbaar op deze toplocatie. Wees er dus snel bij.


Locatie van dit pand in Zoetermeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.