Werkruimte in Nieuwegein

Deel 'm hier!

Op korte termijn krijgen wij werkruimtes beschikbaar op een leuke locatie in Nieuwegein. In dit pand hebben wij plek voor 2 ondernemers of kunstenaars / creatievelingen. Lijkt het je wat? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

IMG_2161.JPG
IMG_2180.JPG
IMG_2188.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare units zijn gelegen op de begane grond en de 1ste verdieping. Je krijgt ongeveer 40 m² tot je beschikking verdeeld over 2 ruime en lichte ruimtes.

De locatie is centraal gelegen op bedrijventerrein de Liesbosch.

Locatie van dit pand in Nieuwegein

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Nieuwegein


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!