Werkruimte in Oss

Deel 'm hier!

Op zoek naar een leuk eigen kantoor of atelier tegen niet al te hoge maandlasten? Dan zou je zeker eens een kijkje moeten gaan nemen in deze locatie in Oss!! Inmiddels hebben de eerste ondernemers hun intrek genomen en zijn lekker van start gegaan. We hebben nog mogelijkheden voor een 3-tal ondernemers/creatievelingen. Check ter plekke welke units het best passend voor je zijn!! ​

DSC03450.JPG
IMG_2782.JPG
IMG_2947.JPG
DSC03390.JPG
DSC03402.JPG
IMG_3080.JPG
IMG_3083.JPG

Bijzonderheden

Heerlijk toch een leuk eigen kantoor of atelier voor 150,- euro in de maand? We bieden meerdere mogelijkheden in deze locatie. De beschikbare units zijn gevestigd op de begane grond, 1e en 2e verdieping en naar eigen wens in te richten. De hoogte is vrij standaard namelijk 2.70 m. Ter plekke kan gekeken worden welke units het best passend voor je zijn!!

Locatie ligt lekker centraal; korte loopafstand van het centrum + centraal station. Er zijn eigen parkeerplaatsen.

Locatie van dit pand in Oss

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Oss


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!