Werkruimte in Rotterdam

Deel 'm hier!

In Rotterdam hebben wij per direct leuke mogelijkheden voor 7 ondernemers / creatievelingen op een gave locatie. Prachtig uitzicht en op een goede plek gelegen nabij het centrum en de verschillende uitvalswegen.

IMG_7545.JPG
IMG_7535.JPG
IMG_7536.JPG
IMG_7551.JPG
IMG_7557.JPG
IMG_7548.JPG
IMG_0456.JPG
IMG_0740.JPG
IMG_0749.JPG

Bijzonderheden

Heb je interesse? Reageer dan snel en wie weet maak jij binnenkort gebruik van deze locatie! Eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Locatie van dit pand in Rotterdam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Rotterdam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!