Werkruimte in Utrecht

Deel 'm hier!

In hartje centrum Utrecht krijgen wij mooie ruimtes beschikbaar op een schitterende locatie! Prachtig monumentaal kantoorpand geschikt voor regulier / creatief kantoorgebruik. Domplein / Oudegracht / winkels / horeca zijn in de directe nabijheid gelegen!

utrecht-aanzicht.PNG
utrecht-hal.jpg
utrecht-pantry.jpg
unit 0-01.jpg

Bijzonderheden

Je krijgt 3 units tot je beschikking en de totale oppervlakte ligt rond de 65 m². De units zijn gestoffeerd. Uniek is dat je een eigen parkeerplaats krijgt! Daarbij natuurlijk dat je je kunt vestigen in het bruisende centrum van Utrecht met het openbaar vervoer, winkels en horeca binnen handbereik. Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op en wie weet neem jij binnenkort je intrek in deze bijzondere locatie.

Locatie van dit pand in Utrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Utrecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!