Werkruimte in Veenhuizen

Deel 'm hier!

Als ondernemer op zoek naar een top locatie in Drenthe? In Veenhuizen hebben wij een prachtig monumentaal pand onder onze hoede die plek biedt aan meerdere ondernemers. Half mei hebben we weer mogelijkheden voor 1 ondernemer / kunstenaar / hobbyist in het voorhuis. Je krijgt 2 eigen units van totaal 50 m².

IMG_0191.jpg
IMG_0193.jpg
IMG_0192.jpg
IMG_0195.jpg
veenhuizen voorhuis (6).JPG
veenhuizen acherhuis.JPG
IMG_0201.jpg
IMG_0202.jpg

Bijzonderheden

Veenhuizen is een leuk plaatsje dat tussen Assen en Drachten ligt. Veenhuizen beschikt over een gezellig historisch centrum met o.a. ambachtelijke winkels & koffietentjes.

Veel is mogelijk dus meld je gewoon aan, dan kijken we ter plekke welke units geschikt voor je kunnen zijn!

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Veenhuizen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Veenhuizen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!