Werkruimte in Waddinxveen

Deel 'm hier!

Altijd al je eigen werkruimte willen hebben op een goed te bereiken locatie binnen de driehoek Den Haag / Utrecht / Rotterdam? In Waddinxveen krijgen wij mogelijkheden voor jou: (creatief) kantoor / schoon atelier.

waddinxveen - vooraanzicht (1).JPG
wadinxveen - entree (4).JPG
1032.JPG
waddinxveen-toilet.JPG
wadinxveen - voorzijde  (5).JPG
waddinxveen-omgeving (2).JPG
waddinxveen-omgeving (3).JPG
waddinxveen-parkeerplaats.JPG

Bijzonderheden

Het pand is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Coenecoop III te Waddinxveen. Het kantoorpand is voorzien van een eigen parkeerterrein, waar je als ondernemers gratis gebruik van mag maken. De werkruimte is gelegen op de eerste verdieping. Je krijgt 2 nette units, totaal 45 m², de hoogte bedraagt 2,70 meter.

Dus ben jij als startende en/of creatieve ondernemer op zoek naar een flexibele en goedkope eigen werkruimte? Wij helpen je graag verder. Bel ons snel en informeer!

Locatie van dit pand in Waddinxveen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Waddinxveen


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!