Werkruimte in Tilburg

Deel 'm hier!

Heb jij altijd al op grote hoogte willen werken en zie jij jezelf als (creatief) ondernemer wel onderdeel uitmaken van een leuke hotspot voor creatieve ondernemers? Dat kan! Want per 14 mei krijgen wij op een inspirerende locatie in Tilburg een bijzonder project in beheer die in eerste instantie ruimte gaat bieden aan 12 (startende) ondernemers. En jij kunt hier één van zijn!

foto 2 (002).jpg
foto 4 (002).jpg
foto 3 (003).jpg
foto 5 (002).jpg
foto 1 (002).jpg

Bijzonderheden

Ben jij bijvoorbeeld fotograaf, heb je nét je eigen reclamebureau gestart, ben je bezig met een IT start-up of produceer je muziek? Deze toplocatie biedt je alle mogelijkheden om creatief bezig te zijn!

Praktische weetjes: de locatie is gelegen op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg-Zuid (aan de snelweg A58). Per auto én met het openbaar goed te bereiken. Eigen parkeerplaatsen aanwezig. Lift goed werkend :-), wel zo makkelijk in verband met units gelegen op de verschillende verdiepingen.

Locatie van dit pand in Tilburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Tilburg


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!