Werkruimte in Tilburg

Deel 'm hier!

Ondernemers van Tilburg opgelet! Op een gave locatie, voorzien van alle gemakken, bieden wij vanaf € 150,- per maand (incl. g/w/e, gratis WIFI + eigen parkeerplaatsen) leuke kantoorunits aan, desgewenst gemeubileerd! Kom snel een kijkje nemen en bepaal zelf wat je nodig hebt & wat interessant voor je is. Wij zijn flexibel en denken met je mee!

DSC_0076.JPG
tilburg .jpg
DSC_0114.JPG
DSC_0144.JPG
DSC_0079.JPG
DSC_0087.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0095.JPG
DSC_0139.JPG
DSC_0123.JPG
DSC_0133.JPG
DSC_0111.JPG

Bijzonderheden

Werk jij momenteel vanaf de keukentafel en word je regelmatig van je werk afgehouden? Of vind je het prettig eens te ontdekken, tegen lage maandlasten, wat een eigen kantoor voor jouw onderneming kan betekenen? Grijp dan nu je kans en plan een vrijblijvende afspraak in!

Locatie van dit pand in Tilburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Tilburg


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!