Werkruimte in Tilburg

Deel 'm hier!

Heb jij altijd al op grote hoogte willen werken en wil jij als (creatief) ondernemer wel deel uitmaken van een leuke hotspot voor creatieve ondernemers? Dat kan! Want per direct hebben wij gemeubileerde werkplekken met gratis WIFI beschikbaar in een gave, nette en zeer inspirerende locatie, ook wel 'the Rise' genoemd. Zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg-Zuid (aan de snelweg A58). Per auto én met het openbaar goed te bereiken. Eigen parkeerplaatsen aanwezig. Lees snel verder .......

buitenkant.PNG
DSC_0114.JPG
DSC_0144.JPG
DSC_0076.JPG
DSC_0079.JPG
DSC_0087.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0095.JPG
DSC_0139.JPG
DSC_0123.JPG
DSC_0133.JPG
DSC_0111.JPG

Bijzonderheden

Ben jij als zakelijk ondernemer op zoek naar een prettige eigen plek? In deze moderne, lichte omgeving bieden wij je gemeubileerde units aan met tál van mogelijkheden én hippe zitjes om bij elkaar te komen, presentatieruimtes, mooie pantry en ga zo maar door. Echt een geweldig concept voor bijvoorbeeld je IT start-up, fotostudio, reclamebureau, adviesbureau of muziekstudio!

Locatie van dit pand in Tilburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Tilburg


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!