Werkruimte in Bergen op Zoom

Deel 'm hier!

Op zoek naar een fijne plek om je bedrijf in Bergen op Zoom te vestigen? In deze voormalige locatie van de Arbodienst hebben we nog een leuke werkruimte beschikbaar voor 1 ondernemer / kunstenaar. De units lenen zich zowel voor creatief en regulier kantoorgebruik als voor (schoon) atelier. Gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum en tegen lage maandlasten.​

IMG_1106.JPG
IMG_1128.JPG
IMG_1195.JPG
IMG_1208.JPG
IMG_1284.JPG
IMG_1293.JPG

Bijzonderheden

Mocht je hier gaan ondernemen dan krijg je je eigen afsluitbare werkruimte. De units hebben een oppervlakte van ca. 50 m². Per maand betaal je hier € 230 all-in. Het bedrag is inclusief gas, water en elektra. Zo weet je precies waar je iedere maand aan toe bent!

Het kantoorpand is gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum van Bergen op Zoom. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg A4 en ook parkeerplaatsen zijn bij het gebouw aanwezig.

Echt iets voor jou?
Heb je interesse? Wees er dan snel bij en vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in en kom het pand bezichtigen!

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Bergen op Zoom

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.