Werkruimte in Bergen op Zoom

Deel 'm hier!

Ben je zoek naar een fijne plek in Bergen op Zoom om je bedrijf te vestigen? In deze voormalige locatie van de arbodienst hebben we nog 1 leuke werkruimte beschikbaar voor een (creatieve) ondernemer. De ruimte leent zich uitstekend voor zowel creatief als regulier kantoorgebruik of als (schoon) atelier. Het pand is gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum.

IMG_1106.JPG
IMG_1128.JPG
IMG_1238.JPG
IMG_1246.JPG
IMG_1247.JPG
IMG_1249.JPG
IMG_1244.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt in dit pand je eigen afsluitbare werkruimte. De units, 3 in totaal naast elkaar hebben een totale oppervlakte van ca. 45m². Het kantoorpand is gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum van Bergen op Zoom. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg A4 en ook parkeerplaatsen zijn bij het gebouw aanwezig.

Per maand betaal je hier € 230 all-in. Het bedrag is inclusief gas, water en elektra.

Echt iets voor jou?
Heb je interesse? Wees er dan snel bij en vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in en kom het pand bezichtigen!

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Bergen op Zoom

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Bergen op Zoom


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Tim helpt je graag verder!

Tim Fokker

Tim Fokker

Consultant afdeling bemiddeling