Werkruimte in Bergen op Zoom

Deel 'm hier!

Op zoek naar een fijne plek om je bedrijf in Bergen op Zoom te vestigen? In deze voormalige locatie van de Arbodienst hebben we nog een leuke werkruimte beschikbaar voor 1 ondernemer / kunstenaar. De units lenen zich zowel voor creatief en regulier kantoorgebruik als voor (schoon) atelier. Gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum en tegen lage maandlasten.​

IMG_1106.JPG
IMG_1128.JPG
IMG_1195.JPG
IMG_1208.JPG
IMG_1284.JPG
IMG_1293.JPG

Bijzonderheden

Mocht je hier gaan ondernemen dan krijg je je eigen afsluitbare werkruimte. De units hebben een oppervlakte van ca. 50 m². Per maand betaal je hier € 230 all-in. Het bedrag is inclusief gas, water en elektra. Zo weet je precies waar je iedere maand aan toe bent!

Het kantoorpand is gelegen op een bedrijventerrein op korte afstand van het centrum van Bergen op Zoom. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg A4 en ook parkeerplaatsen zijn bij het gebouw aanwezig.

Echt iets voor jou?
Heb je interesse? Wees er dan snel bij en vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in en kom het pand bezichtigen!

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Bergen op Zoom

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Bergen op Zoom


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!