Werkruimte in Capelle aan den IJssel

Deel 'm hier!

Met uitzicht over de skyline van Rotterdam bieden wij een ondernemer / creatieveling de mogelijkheid gebruik te maken van een perfecte locatie om prettig te kunnen werken. Het betreft hier een representatief pand met ruim opgezette units en nette faciliteiten.

DSC07681.JPG
DSC07683.JPG
DSC07460.JPG
DSC07904.JPG
capelle-werkruimte-indruk.jpg
DSC07704.JPG
DSC07401.JPG
DSC07420.JPG
DSC07963.JPG
DSC07976.JPG
DSC08000.JPG

Bijzonderheden

Per direct bieden wij op bedrijventerrein Rivium een mooie werkruimte aan in een leuke locatie op een top plek! De locatie is modern, ruim opgezet en er komt veel daglicht naar binnen. De beschikbare unit is gelegen op de begane grond en je krijgt circa 170 m² tot je beschikking, de hoogte is 2.70 meter. Op dit bedrijventerrein zijn veel ondernemers gevestigd, daarbij is er een sportschool, kinderdagverblijf en een lunchroom gevestigd. Openbaar vervoermogelijkheden zijn er ook meer dan voldoende en met eigen parkeerplaatsen is deze locatie voor ieder goed te bereiken. Inmiddels maakt er een drietal ondernemers met veel plezier gebruik van deze locatie, t.w. een fotografe, kunstenares en een grafisch / ontwerp bureau. Bel ons om een afspraak te maken!

Locatie van dit pand in Capelle aan den IJssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.